"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"



onsdag 30 juni 2010

Kan själv

Imorse var jag tidigt på jobb, för att arbeta in lite tid för mina tandläkarbesök. Strax innan 8 begav jag mig till tandläkaren igen. Idag var jag där själv!
"Kan själv" Duktig, va? Tyckte mig känna att stesoliden gjorde verkan idag. Eller så var jag mer lugn överhuvudtaget pga att det gick bra i måndags.
Det gick jättebra idag oxå, och jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Men jag behövde 2 sprutor idag oxå, är väl svårbedövad. Men man kan få upp till en 7 sprutor så där ligger jag i lä. Nu har jag bara ett besök kvar och det är till tandhygenisten och det ska jag väl överleva. Tog inte det besöket förrän i september. Kan behöva lite ledigt från "det stället" nu. Hade lite mer ont idag efter att bedövningen släppt, men Maria förvarnade mig. Hon sa att hon fått vara lite mer våldsam med kilarna mellan tänderna idag. Men en ipren och det kändes mycket bättre. Arbetade in resten av tiden på em, så jag var hemma strax innan 5.
Efter jobbet somnade på soffan och sov i nästan 2 timmar, det tar på krafterna att gå till tandläkaren. Sen kom Sandra och Mollie och vi åt middag tillsammans. Sandra hade med sig jättegoda biffar som hon hade gjort!
Till det hade vi potatis och gräddsås, gott! Imorgon ska jag ut och äta med min mamma och syster, ska bli trevligt.
Kramar

måndag 28 juni 2010

I survived!

Kvart i åtta var jag hos tandläkaren. Om de lugnande tabletterna gjort någon verkan kan jag inte säga. Men på onsdag så tar jag en ny omgång tabletter, vågar inte chansa utan. När jag väl öppnade munnen ..... det tog faktiskt lite tid, för jag hade sett sprutan! så gick det över mina förväntningar. Det blev 2 sprutor, men andra sprutan känner man ju inte så det var inte så farligt. Jag kramade Carinas hand så att hon fick kramp i den (förlåt, hoppas att du kan spela ikväll trots det), tur att hon har 2 så att vi kunde skifta hand i halvlek. Jag kände bara pyttepytte lite på andra lagningen, men då höll bedövningen antagligen på att släppa. Det känns som att tandläkaren, Maria, är noggrann, hon kolla o kolla innan hon la på ny lagning. Så jag hoppas nu slippa få karies under lagningarna. Efter mig var det Carinas tur att sitta upp i stolen. Hon skulle dra ut en tand, tyvärr kunde jag inte vara kvar i rummet som stöd. Jag hade antagligen svimmat, och sådant hade vi inte tid till.
Dagens bild är specillt för dig Carina! Tack!!
Kramar

söndag 27 juni 2010

Sommaren är här och helgen är slut


Igår var jag lite effektiv, trots att det var från början en slappedag. Men då det var molnigt på fm så tog jag tag i mig själv. Donade med toan efter att Sandra hade tömt hyllor där. Inte ett dammkorn finns kvar där, inte några hårstrå i avloppet eller kalk på kaklet heller. Sen kunde jag tömma på mitt rum och flytta in alla mina krämer där. Skönt att ha allt samlat på en plats.
På eftermiddagen hade jag turen att tvättstugan var ledig, så det blev min tvättdag istället för på måndag em. Skönt, då jag inte vet hur jag mår efter tandläkarbesöket, som äger rum då.
Idag har jag försökt att koppla av i solen. Men då min hjärna inte har varit på min sida utan bara fört tankarna tillbaka till vad som ska hända imorgonbitti, så har det varit svårt. Min kropp har varit i uppror! Har försökt att köra lite terapi på mig själv. Jag kan vara bra på att peppa och stödja andra, men det är värre när det gäller mig själv. Fy, vad det ska vara jobbigt! Känner mig som världens största mes. Men vi har alla något som är svårt att göra och att gå till tandläkaren är min värsta mardröm. Om jag överlever imorgon så skriver jag om hur besöket gick.
Ps. vem blir glad när man ser en sådan här människa? Ds.
Kramar

lördag 26 juni 2010

Bilder från midsommarafton

I Bara, hos Christian och Jennie på midsommarafton. Jag vågar utnämna deras trädgård till skånes blåsigaste, det gällde att hålla i sakerna! Det var en torr midsommar, inte en droppe regn kom och jag intog ingen alkohol.
Vi åt gott, vissa drack, få sjöng och alla hade 3-kamp som bestod av tipsrunda (inte mitt ämne precis, tåg), crocket (roligare än jag trodde) och kubb (alltid svårt). Vi var uppdelade i 3 lag, det gula laget vann! Det bestod utav mig, Sandra, mamma och Lennart, det säger ju sig själv att vi hade god chans till vinst med dessa lagmedlemmar. Men jag är säker på att alla hade roligt, det var många goda skratt. Sandra fortsatte sin kväll i Käglinge hos kompisar och jag åkte med hem till Lindeborg. Där grillade vi! Gott!
Tack ALLA för en trevlig em/kväll!
Kramar







fredag 25 juni 2010

Midsommarafton

Morning, just nu skiner solen utanför fönstret, får hoppas att den håller sig framme hela dagen. I år ska vi fira midsommar hos Christian och Jennie, så vi kommer att vistas på "landet". Ska bli kul! Imorgon hoppas jag kunna lägga in roliga foton från vår dag.
Önskar er ALLA en riktigt skön och trevlig midsommar!
Kramar


torsdag 24 juni 2010

Midsommar på jobb

Imorse begav jag mig till jobb! När jag kom upp ur källaren med cykeln så luktade det brandrök och var dimmigt i luften. ??? Var brinner det nånstans ??? Såg inget, hörde inga brandbilar, konstigt. På radion hörde man sedan olika alternativ var denna rök kom från. Det sista var att det kom från Danmark. Dom hade tydligen bränt något igårkväll ?? Häxor var det någon som sa :)
Det var skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Jo, faktiskt :). Att gå hemma och vara sjuk är inte kul alls. Idag slog vi på stort! Vi började med en rejäl frukost till kaffet, det brukar vi inte ha. Sedan kl 12 var det dax för lite midsommarmat och jordgubbar. Inte för att man var hungrig efter frukosten men det var gott!
Nu har jag precis lapat lite sol i en timme, så skönt det är! Tänkte nu att göra mig ett fotbad, fixa naglar, både på fingrar och tår. Har jag tur så finns det något nagellack i badrumsskåpet som jag kan måla mig med oxå. Det spelar ingen roll vilken färg det har, för i klänningen som jag ska ha imorgon finns alla färger! Man gör ju allt för att underlätta för sig själv.
Kramar

Solange, Per och Carina vid frukosten

Bordet innan vi sätter oss

Hela gänget samlat, utom Carina som tar bilden

onsdag 23 juni 2010

Hemma och mår kasst


Usch, det är inte roligt när man inte mår bra. Man får gå här hemma och bara titta på allt som man egentligen borde ha gjort. Men det finns inga krafter till det nu. Man är iof inte hemma för att fixa, men man skulle vilja orka det.
Man orkar bara byta kanal på fjärkontrollen, där ligger nivån just nu. Igår morse vaknade jag utav pussar som utdelades utav en viss Mollan.
Sandra kom för att lämna henne hos mig en stund då dom skulle ha besök utav vaktmästaren. Han behövde ju inte bli utskälld utav Mollie. Det kan ju väntas med till dom har bott där lite längre. Det slutade med att jag hade sällskap utav Mollie största delen utav dagen. Det var kul, dom få minuter som hon inte gick och väntade på sin "mamma". Men vi fick några kelstunder. Sandra bjöd mig på middag, det var skönt att slippa laga något. När panodilen hade börjat verka så gick jag dit. Skönt med lite luft, men mycket mer orkade jag inte. Var hemma igen innan tabletterna gjort sitt. Tack för middagen Sandra!
Imorse vaknade jag med migrän. Lika bra att ha allt nu när man ändå är på gång. Jag vaknade med den "jobbiga" varianten .... den som är i HELA huvudet!! Jag skulle behöva "taggbollar" överallt på huvudet! När tabletterna äntligen började verka, efter 1 timme, så kunde jag somna om igen. När jag vaknade så fanns det fortfarande kvar lite, så det blev kaffe, knäcke och en omgång tabletter till. Tack vare att mamma också skulle till frissan och kör bil, så kom jag oxå dit. Hade jag skullat ta mig dit själv hade det aldrig gått. Då hade jag fått lägga till med en ny frisyr, hästasvans eller nåt. Tack mamma! Hoppas kunna gå till jobb imorgon, det hänger på hur jag mår imorgonbitti. Ingen kul läsning ..... men här händer inte så mycket kul heller.
Kramar

måndag 21 juni 2010

Måndag

Imorse kände jag mig lite bättre när jag vaknade, än jag gjort i helgen. Så jag cyklade till jobbet, men bara det var en pärs. Vid vårt frukostkaffe så drog vi lott om vem som skulle få ta hem vinresterna från vår personalfest. Då dom är i boxar så är det inte så illa som det låter. Jag vann både det vita- och rosévinet, men jag la tillbaka det vita och gav någon annan en chans på det.
Det blev Carina som hade turen efter mig. Vi får nog ta "det där spelet snart", med den turen vi har nu. Efter lunchen så orkade jag inte mer, det var till att ge sig hem, trist. Skulle också åkt till Peter ikväll på tårta och kaffe men det fick jag lämna återbud till. Får lägga in en blomma till honom här, Grattis Peter! Sitter just nu och fryser som en tok, trots att solen värmer där ute. Tråkigt att inte kunna njuta utav den. Kramar

söndag 20 juni 2010

Och nu då?


Mitt barn har lämnat boet, hon är flygfärdig. Min kära dotter har nu flyttat hemifrån. Hon har blivit sambo med Nichlas.
Tjohoo ….. ska väl jag tycka. Tjoho säger jag inte, men jag är jätteglad för hennes skull. Man vet att den dagen ska komma då barnen flyttar, men man är inte beredd på det ändå.
Det känns konstigt också. Vi har delat 21½ år tillsammans, bara hon och jag och vardagen. Nu är hennes rum tomt …. Och hon ska leva på annan plats. Dela någon annans vardag.
Vårt 1:a kapitel är över, där vi har avverkat bla första stegen, lösa tänder, höga febertoppar, lära sig att cykla, skratt och gråt, semesterresor tillsammans, första skoldagen, simskola och studenten.
Och nu börjar kapitel 2. Det är nästan helt oskrivet. Vi kan skriva dit kärleken och sambo.
Vad jag har för roll i detta kapitel vet jag ännu inte. Detta är en helt ny upplevelse för mig. Sandra - Du vet att jag alltid finns där för dig!
Jag älskar dig mest av allt i hela världen! Kramar

lördag 19 juni 2010

Årets bröllop

Idag är det dax, kronprinsessan gifter sig med Daniel. Antingen är man för det eller emot det. Detta bröllop diskuteras överallt, i tidningar, på tv, i radio och på arbetsplatser. Det är en stor grej, men varför skulle det inte vara det?
Vår kronprinsessa gifter sig! Det händer inte varje dag! Hon tillhör ju vår/Sveriges mest kända familj, så varför ska det inte vara stort? Idag skrivs det faktiskt historia. Sen är det ju upp till var och en att följa det eller inte. Varför reta upp sig?, kärlek är väl underbart? Oavsett vem det handlar om. Jag tänker se det på tv iallafall. Se när gästerna anländer, se deras vackra kläder och smycken. Och jag vill se hur lyckliga Victoria och Daniel ser ut på sin stora dag.
Jag önskar dom en underbar dag!
Kramar

fredag 18 juni 2010

Fredag igen

Imorse vaknade med halsont och snuva .... mindre kul. Mådde mindre bra under hela arbetsdagen, men jag tog mig igenom den. När jag kom hem från jobbet så la jag mig och sov nästan 2 timmar. Det var skönt! Jag hade egentligen en tanke att cykla och lyssna på Rod Stewart som är på stadion ikväll, men jag la ner det projektet.
Blev sedan bjuden på grillat hos Sandra och Nichlas. Det blev grillade hot wings, entrecote och grönsaker med goda såser till. Jättegott!
Allt vi hade packat igår var på plats hos dom idag. Och kläderna var lämnade till välgörenhet. Man kan inte mer än att ta en sak i taget, men det går framåt.
I sådana här lägen skulle man varit magiker, abrakadabra ... och så var allt på plats. Men samtidigt är det kul att fixa, tala om mixed feelings.
Imorgon ska jag "på" bröllop, ska du?
Blommorna fick jag på jobbet idag, fin sommarbukett.
Kramar

torsdag 17 juni 2010

Rensat, kastat och packat

Sandra och jag började med att äta middag ute i solen, gott! Sen var det rensa och packa som gällde. Oj, oj, oj vad mycket kläder, skor man kan ha! Och ändå har man aldrig "något" när man behöver det. I mer än 5 timmar höll vi på! Men vi fick också gjort massor! Vi gick till lägenheten med en omgång saker. Resten får dom köra med bilen imorgon, det blir för tungt att bära det dit. Även om man tycker att dom bor nära, så väger det ton när man bär det!
6 kassar med kläder ska också till välgörenhet imorgon. Vi kastade säkert 10 kassar med saker, skor, smink mm! Och då har vi bara rensat bland Sandras saker! Otroligt! Vi har inte bott här så länge så att man tycker att man kan ha samlat på sig så mycket. Men Sandra har nog varit en liten hamster. Men jag ska iallafall rensa en gång om året, för det blir en massa "bra att ha"-saker man sparar på. Det får bli, "nytt in - gammalt ut", som gäller nu! På vår lilla kaffepaus, hade vi turen att se luftballongen! Ikväll var det perfekt väder för en tur, ingen blåst alls. Carina- idag skulle du varit uppe. På sista bilden ser ni resultatet av vår packning, och då syns bara en bråkdel. Nu är klockan halv 12 och jag ska in i duschen och få av mig dammet och sen kallar sängen!
Kramar


tisdag 15 juni 2010

En present

Jag kunde inte låta bli ..... har köpt en kaffebryggare till Sandra och Nichlas. Dom flesta hushållsapparater saknas i deras hem. Jag vet hur gott det kan vara med en kopp kaffe på morgonen och även när man har huvudvärk. Så det blev en liten present idag till dom, en "för att ni är så goá"-present. Får nu hoppas att den fungerar oxå när dom kommer hem och testar den.
Kramar

måndag 14 juni 2010

Måndag

Måndag .... den är speciell. Man är nästan alltid trött efter att ha varit ledig i 2 dagar. Egentligen ska man väl komma utvilad till jobbet på måndag morgon. Men så är inte fallet. Man är ju aldrig helt ledig hela helgen och kan bara vila upp sig inför nästa arbetsvecka. Man behöver städa, ev tvätta, varorna levereras inte till dörren, maten lagar inte sig själv, dammsugaren gör inte sitt jobb utan att man drar den över golven. Också vill man ha tid och ork till att umgås med vänner, så att man kan få nya krafter och lite inspiration.
Så när klockan är 4 på måndagen och man kan bege sig hem, så är man trött. Har man tur så kan man värma rester från söndagen, så att man slipper stå vid spisen och fixa middag. Sen blir det inte mycket gjort resten av kvällen. Man tar det lugnt och vilar upp sig inför resterande arbetsdagar. Nu kan du byta ut alla "man" mot "jag" i texten, så har du mina måndagar.
Hur brukar dina måndagar vara?
På vägen hem såg jag att "blåregnet" (tror att dom heter så?) blommar nu, se så fina dom e´.
Kramar

söndag 13 juni 2010

KISS

Ikväll är KISS i stan. Dom spelar på stadion. Jag cyklade dit för att lyssna lite utanför. Det var en del folk utanför oxå, sprang på min syster och hennes man. Det var verkligen blandad publik där. Allt från ungdomar som inte var födda när KISS slog igenom, till pensionärer. Vissa var även målade som sina idoler, menar inte pensionärena då! :) Jag tycker det är konstigt när folk kommer springande med sina biljetter i sista sekund, vissa tom när dom redan börjat spela. Varför?? Ska man inte vara där innan, lyssna på förbandet och få en viss känsla och komma i stämning innan huvudnumret kommer?? "På min tid" var det så iallafall.
Nu såg man tom folk som blev hjälpta ut av vakter, efter 1:a låten, kul dom måste ha haft. Hur resonerar man när man blir asplakat och ska gå och se en konsert?? Efter 1½ timme, så begav jag mig hem igen. Det var för kallt att bli kvar! Svenska sommaren, helt otroligt! Kallt och blåsigt! Man är inte brunbränd utan blåfrusen på hela kroppen!
Kramar

Igårkväll

Efter att städningen var avklarad och Mollie hade anlänt, så kom min syster på middag igårkväll. Mollie blev jätteglad när Marlene kom! Hon har fått en ny buskompis. Det skulle busas både inne och ute. Jag bjöd på tacos, inte det mest orginella men gott. Vi gick en runda med Mollie och passade på att hälsa på hos S och N. Sandra skulle ha tjejkväll där, men vi hann se lägenheten innan tjejerna dök upp. Halv 1 på natten fick jag agera bodyguard. Sandra ville att jag skulle komma och följa henne hem. Så Mollie och jag begav oss iväg och hämtade hem "fåret" :). Nu är Mollie precis hämtad och jag har inga särskilda planer för resten utav dagen. Ska nog bara ta det lugnt idag .... känns som att jag behöver det efter denna vecka. Kramar

lördag 12 juni 2010

Städning

Idag är det städning som gäller! ...... får skynda mig innan Mollie kommer. Ska vara "barnvakt" åt henne till imorgon. Kramar

fredag 11 juni 2010

Personalfesten

Igår hade vi personalfest. Vi laddade med nötter, frukt och gott vin uppe på avdelningen. Strax efter 4 cyklade (vissa tog buss) vi upp till Stortorget. Cykelturen var mindre rolig då regnet vräkte ner ...... vi (läs jag) var dyngsur när vi kom fram. Hade inga regnkläder med mig och det var omöjligt att cykla med paraply för blåsten. Men man blev snabbt på bättre humör då vi möttes utav 3 trevliga killar. Vi skulle göra "utmaningar på stan"! Vi delades in i 4 grupper och fick varsen mobil och en digitalkamera, sen var det bara att starta uppdragen. Vi sprang åt alla de håll mellan Petri kyrka, Stadt Hamburgsgatan, till Kungsparken och de 3 torgen. Vi svarade på frågor, haffade folk på gatan för att utföra fotouppdrag och letade efter en skatt. Det var jättekul! Även om vi ibland såg ut som levande frågetecken, pga av de olika uppdragstipsen vi fick via mobilen. Ca 2,5 timme senare var vi klara, vissa mer trötta än andra, men alla var törstiga! Så vi gick in på Hedmanska gården och fyllde på med lite vätska. Mitt lag som bestod utav Gerd, Camilla, Bosse och jag, kom in på en 2:a plats, det var vi mycket nöjda med och förvånade över! Sen bar det iväg till restaurangen som denna gång var Atmosfär. Där åt vi en 3-rätters middag och hade samkväm i några timmar. Störst utav rätterna var efterrätten :). Men chefen sa att om vi fortfarande var hungriga så skulle hon bjuda på korv efteråt. Men det var ingen som behövde nappa på det förslaget tack vare efterrätten. Det var en mycket trevlig em/kväll!
Kramar





torsdag 10 juni 2010

Morning


Smyger in och önskar er en bra dag. För min del blir det personalfest i em/kväll. Ska bli kul!
Har en liten aning om vad som kan hända :) ..... får berätta imorgon om jag hade rätt. Och då hoppas jag kunna lägga in lite foto oxå. Passar på att önska mina systerdöttrar en trevlig bal!
Ps. Vad tycks om min outfit? ..... allt klär en flodhäst.
Kramar

tisdag 8 juni 2010

Det värsta som finns ...


Idag har jag varit hos tandläkaren, det värsta jag vet!
Ängeln Carina hjälpte mig, både att få tid och att hon följde med mig dit. Hon fixade en tid hos sin "underbara" tandläkare, finns det underbara tandläkare?? Kanske som människor är dom underbara men inte till det arbete dom utför. Visst dom gör ett bra jobb, men jag vill helst slippa gå dit ändå! Dom senaste gångerna jag skullat gå (typ för hundra år sen) avbokade jag 2 gånger. Sen kom det några påminnelser att det var nog tid för en kontroll. Men dom struntade jag bara i. Så jag kan inte säga vilket år jag senast var hos tandläkaren? Jag tror inte att jag tagit mig självmant till tandläkaren om det inte blivit något riktigt akut. Den här skräcken som jag känner när jag bara tänker tandläkare, (får handsvett och ont i magen och hjärtklappning) har blivit värre och värre ju fler åren blir, mellan besöken. Usch, det finns nog inget värre, för min del.
Nu ska man väl känna en lättnad över att jag tog mig dit. Men det tråkiga är att jag måste dit 2 gånger till :( ...... Tack vare tidigare tandläkare som inte gjort ett bra jobb. Under tidigare lagningar är det fortfarande karies! Inga nya hål utan bara detta! (+tandsten som en sköterska ska ta bort) Och detta drabbar en som "hatar" att gå dit. Funderar på om man kan stämma förra tandläkaren? För övrigt var tandläkaren, Maria, nöjd med mina tänder. Hon var tom imponerad, hon trodde att det kunde vara rena "kaoset", då det var länge seden jag var där.
En liten rolig händelse skedde under besöket. Fick sätta mig i stolen och vi gick igenom ett obligatoriskt papper, hon kollade på tänder och tandkött, slemhinnor och käklederna. Sen börjar hon lyfta upp stolen och säger att jag kan skölja medan hon tittar på bilderna. Jag blir imponerad och säger att det har gått framåt sen jag sist var hos tandläkaren. Man blir "fotograferad" medan hon undersöker en. Vi börjar ALLA skratta!! Dom brukar börja undersökningen med att ta bilder. Så det gick på ren rutin .... hahaha. Så enkelt skulle det vara att laga hål oxå :). Till nästa gång har jag fått lugnande tabletter att ta. Får se om jag vågar mig på dom? Och om jag vågar mig dit igen?
Tack Carina, för ditt stöd!
Kramar

måndag 7 juni 2010

Trampa, trampa ...


Under 6 veckor har vi på jobbet varit med i "skåne trampar". Vi har cyklat för miljön, så våra resultat är jämförda med om vi hade kört bil istället för att cykla.
Mitt resultat: Jag har cyklat 169,0 km och förbrukat 5 070,0 kcal.
Om jag i stället kört bil hade jag släppt ut 34,6 kg CO2 och resan hade kostat mig cirka 642,20 kr.
Under hösten kommer vi att ha en 6-veckors period till. det ska bli kul att jämföra ens egna resultat då.
Kramar

söndag 6 juni 2010

Sveriges nationaldag

6:e juni, Sveriges nationaldag. "Lycka till", "grattis", "hurra" eller vad man nu säger? Vet inte hur man ska fira den ens. Vi ligger nog lååååångt efter norrmännen, när det gäller att fira sin nationaldag. Dom kan det där med att fira. Enda som är bra med denna dag för min del, är att jag får ta ut en ledig dag med betalning från jobbet, innan nyår :).
Jag har "firat" denna dag med att ligga i gräset en stund och njutit utav solen. Sen skulle jag se finalen tennisen mellan Söderling-Nadal, men jag somnade. Antagligen för att jag sovit uruselt inatt. Har nu suttit ute på gården i några timmar och pratat med mina trevliga grannar, över en kopp kaffe. Så nu är jag redo för nya tag. Inte för att det varit många "tag" innan idag. Dax för dammsugaren att komma fram och göra sitt jobb, sen tvätta golven. Hoppas få lite skönhetssömn inatt så att man orkar med arbetet imorgon.
Idag blir det en bild på de blommande kastanjeträden. Har ni tänkt på hur ståtliga de ser ut? Kan passa denna dag. Kramar

lördag 5 juni 2010

Sköna lördag


Lördag och jag hade inga särskilda planer alls. Det är rätt skönt att inte ha något bestämt. Begav mig ut på en cykeltur. Så gott det luktar i luften utav syrenerna! I pildammsparken var det fullt utav folk som solade. Nu är det en härlig tid att vara ute! Hamnade på "loppiset". Köpte på mig bla ansiktskrämer. Det är så otroligt billigt där. Hittade oxå en ny sommarklänning. Vit med blommor på, i olika färger. Jättesöt!
Sen blev det lite solning i gräset, läsning i boken och bara njuta utav solen och värmen! Man vet inte när man har den möjligheten igen. Men jag hoppas att kunna njuta utav den imorgon oxå :)
Hjälpte sedan Sandra och Nichlas i lägenheten med bla gardinerna, medan dom borrade upp hylla i badrummet. Kommer att bli jättefint där! Det är redan nu stor skillnad jämfört med tidigare. Dom har varit duktiga!
Har njutit på balkongen med en kopp kaffe samtidigt som fötterna var i blöt. Dom får ju bli sommarfina nu när man kan packa ner vinterstövlarna och gå i sommarskor :). Hoppas ni oxå haft en skön lördag!
Kramar




fredag 4 juni 2010

Fredag igen

Middagen är precis intagen. Vi satt ute på gården i solen. Så skönt! Det har varit helt underbart väder idag, runt 23 grader och inte så mycket blåst som tidigare dagar. Just nu springer Sandra runt och gör vid sig för en tjejkväll. Dom ska på bio, "sex and the city 2". Nichlas begav sig hem igen för att fortsätta skruva ihop möbler. Jag erbjöd mig att hjälpa till men jag tror inte att jag blev tagen på allvar ... varför, förstår jag inte?
Efter jobbet idag så var min tanke att shoppa lite nya kläder. Vi ska ha personalfest på torsdag och jag ville ha något nytt. Glad i hågen begav jag mig upp på stan. Jag hade halva priset på en valfri klänning i en affär och 25 % på valfritt plagg i en annan, så jag tänkte att det blir en enkel match. Men det blev ingen rolig upplevelse alls. Dom hade inget för flodhästar!! ALLT jag provade såg inte klokt ut!! Det blev inget köp! Får gå till friluftsvaruhuset, dom säljer väl tält?? Och dom är väl vattentäta, så om det blir regn på torsdag så är jag rätt klädd för att springa på stan. Bara på med gummistövlarna and iám ready to go!
Kramar

onsdag 2 juni 2010

Sol !!

Wow, det är sol och över 20 grader ute!! Det är man verkligen inte bortskämd med. Från gårdagens "höst" till sommar. Det sägs att en vecka kan vi njuta utav detta vädret. Vad händer sen? Höst igen? Tror att humöret och vädret hänger ihop. Eller är ganska säker på att dom hör ihop. Man hinner precis bli positiv utav att solen visar sig, sen svänger det till regn igen och allt blir bläh. Kroppen och knoppen hinner inte med.
Har precis haft ungdomarna på middag, nu är dom iväg och ska vara barnvakter hela kvällen. En som blir deppig när ungdomarna lämnar huset, är Mollie. Sååååå deppig man kan bli! Gnäller när vi säger "hejdå" på balkongen, så grannarna tror att jag misshandlar henne. När hon ska förflytta sig så måste man ha svansen och huvudet nere .... och se riktigt bedrövlig ut. Stackarn, bli ensam kvar med mig. Får visa henne solen, så att hon kan bli lite glad igen.
Kramar

tisdag 1 juni 2010

1:a Juni

Allt känns blääh......................... känner mig som Ior.
Det är den 1 juni. Var är sommaren?? Det har regnat hela dagen, och kallt är det!
Är trött detta vädret! Är trött på att ha ont! Trött på migränen! Blääh helt enkelt.
Kramar