"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"



lördag 30 april 2011

Finland - Danmark

Har precis sett matchen Finland - Danmark, den slutade 5-1 och det var Nichlas som gjorde Danmarks mål! Duktigt!! Nu väntar Sverige -Norge matchen och till den tror jag att vi ska äta scones. Ingen risk att man blir undernärd, när Sandra e´ här.

Sandra var iväg efter BK-mat och Mollie satt och väntade på henne!

Food!

Power-play kedjan
Trött hund

Kramar

Det e´ jag och kungen

som fyller år idag, valborgsmässoafton (bla). Jag hade skickat ut meddelanden att jag inte skulle fira något idag, trots att jag "5:ar". Men några tog egna initiativ som jag inte hade någon aning om. Dom bjöd på picknick ute på gården och jag behövde inte fixa något alls. Tack! Kul att ni kom!
Kramar

Vacker natur i stan

I pildammsparken

"Mitt" rosa träd

En blomma utanför min syster
En rabatt på jobb

Ett rosa träd på min gata

Kramar

fredag 29 april 2011

Hockey-VM 2011 !!

Sista fredagen i april och ikväll startar hockey-VM!! Lite mer än 2 veckor fulla med hockey, en ljuvlig tid väntar. Förr (typ hundra år sen) följde man bara Sveriges lag, nuförtiden kan man se alla matcher! Hade man varit lite tidigare ute och lite smartare än jag är, så kunde man ju köpt biljett till någon match och sett det live, Slovakien är ju inte så långt borta. Men det kommer ju fler VM, så det är inte försent.
Idag gifter sig också prins William av England med sin Kate, en kvinna av "folket". Det blir lite samma story som med hans mamma, hoppas bara att detta blir lyckligare slut!
Det är inte bara i sagorna det sker längre, nuförtiden kan alla få sin prins eller prinsessa. Jaja, inte ALLA men nån.
Kramar

torsdag 28 april 2011

Kalasbilder

Var på sjutton-års kalas igår, här kommer lite bilder därifrån















Kramar

onsdag 27 april 2011

Till Julia och Emma

-"Idag e´ ingen vanlig da´ för det är Julia och Emmas födelseda´" ...... hurra hurra hurra!!
Grattis! Kramar

måndag 25 april 2011

Annandag påsk

Påsken är slut, så oxå ledigheten från jobbet. Men denna vecka är åter en kort arbetsvecka, bara 4 dagar! Jag gick in i denna påskhelg utan några planer och tycker att den blev riktigt bra och skön. Har umgåtts med nära och kära och bara tagit det lugnt och njutit. Det slog mig precis att jag har faktiskt inte ätit någon påskmat alls, inte ens ett ägg. Men jag har ätit så mycket godare mat än påskmat! Idag har Sandra och jag bla suttit i solen några timmar, det blev mina första soltimmar detta året. Längtar redan till helgen då jag hoppas få fler soltimmar! "Solen sken på mina vita ben ........ "
Kramar

söndag 24 april 2011

Påskdagen

Har tillbringat denna påskdag med Sandra, Nichlas, Pia, Stig, Nana och Rasmus. Det blev grillning på gården, kubbspel, liten promenad i Västra hamnen och sen avslutade vi det hela med kaffe och kaka hemma på gården igen. En jättetrevlig och mysig dag i solen!


killarna mot

tjejerna i kubb

betydligt svalare vindar i hamnen

men vackert är där



lördag 23 april 2011

Stenugnsbakad pizza

Jag, Sandra och Nichlas åkte till Lindeborg en stund. Det skulle göras stenugnsbakad pizza på grillen! Och vilken pizza det blev sen, den går inte av för hackor, jättegod!! Nu kan man inte köpa färdigpizzor mer! Tack för det, en utav sakerna jag skulle undvika för min huvudvärk. Vi hade en liten blomma med oss, tyckte att den var annorlunda i sina färger.

Mollie hittade en plats i skuggan
Gullegrisar

Maaaat

Pizzan innan vi fyllde den med vad vi ville


Tillbehör, sojabönor och sparris

Min färdiga pizza, supergod!

Mollie iklädd äpplen

Kel på gång

Tack för en mysig eftermiddag och jättegod mat! Kramar

Påskafton

Påskafton och jag har påskpyntat! Jag är inte så mycket för gula kycklingar och fjädrar i alla de färger så det blev tulpaner och en "äggstra" rolig anka (tack mamma!) Svårare behöver det inte vara.


Kramar

fredag 22 april 2011

Balkongen är klar!

Nu är min balkong sommarfin! Röda och vita pelargoner och lavendel är planterade! Mina solcellslampor har oxå kommit upp idag. Inget mer "balkongjobb" hänger över en, nu ska det bara njutas där!





Kramar

Långfredag

Såg Sverige-Ryssland igårkväll på arenan tillsammans med 10.244 andra personer, härlig stämning. Sverige förlorade med 2-4, och jag tyckte att det var väl egentligen bara i 2:a perioden som Sverige spelade bra. Det verkade som att ingen spelare ville ha pucken utan "kastade" iväg den så fort dom fick tag på den. Nr 91, 20 och 18 tyckte jag gjorde bäst ifån sig. Men spelar resten av laget som i andra perioden så kan dom spela bra i VM! Vi bjöds på lite fighter oxå, skönt att se att svenskarna inte backar i det fallet. Igår var vi lite VIP, parkerade i garaget under arenan, skönt när det var så mycket publik att slippa de vanliga parkeringsplatserna. En rolig kommentar när vi körde ur garaget efter matchen var -: "nu lämnar landslaget arenan" ..... hahahaha. Tomas Sandström var där och fick en utmärkelse, för något i NHL ???, hörde inte vad dom sa. Ska forska vidare i den frågan.
















Kramar