1. Dela kålhuvudet och rensa bort det vita hårda i mitten.
2. Hacka kålen i ca 1,5x3 cm stora bitar och skölj dem väl.
3. Stek sedan kålen i omgångar ca 5 min i smör.
4. Sprid ut kålen i en långpanna med några smörklickar.
5. Sätt kålen i mitten av ugnen på 175 grader i ca 30-40 min. Kålen ska ha kvar lite tuggmotstånd när det är klart.
6. Häll upp kålen i en form och tillsätt honung i kålen och smaka av med salt.
2. Hacka kålen i ca 1,5x3 cm stora bitar och skölj dem väl.
3. Stek sedan kålen i omgångar ca 5 min i smör.
4. Sprid ut kålen i en långpanna med några smörklickar.
5. Sätt kålen i mitten av ugnen på 175 grader i ca 30-40 min. Kålen ska ha kvar lite tuggmotstånd när det är klart.
6. Häll upp kålen i en form och tillsätt honung i kålen och smaka av med salt.
Supergott!
Kramar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar