"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"



torsdag 11 oktober 2012

Bökiga meningar

Har ni lagt märke till hur de populära dealernas första meningar är?! Ibland behöver man ju googla vissa ord för att förstå ......och trots det förstår man inte hur dom tänkte!?
Öhhh .....har dom inte hört talas om "less is more"??

"Tänderna är din muns dörrvakter, din biljett till hångel och det enda, förutom möjligtvis en uppsättning block och vinschar, som håller tungan på plats." - Tandblekning

"Utan stekpannor hade vi varit tvungna att laga maten direkt på plattorna, vilket hade medfört att såser hade varit svåra att samla ihop och pannkaksvändning hade krävt viss tyngdlyftningserfarenhet." - Keramiska stekpannor.

"Diffusa historiska fakta förkunnar att de japanska ninjorna behövde superlena babyfötter för att kunna smyga ljudlöst." - Silky feet.

"Precis som renässanskonstnärernas eviga alster så kan det konstverk som är du kräva en upputsning då och då." - Skönhetsbehandling.

"Det finns tillfällen då kylskåpet gapar tomt, improvisationsförmågan är på botten och man tänker: ”Vad kan jag möjligen svänga ihop på lingonsylt, kaviar och en folköl?”. - Restaurangbesök.

"Innan evolutionen skapade roliga youtubeklipp var sång och dans det som oftast delades med andra människor för att sprida glädje" - Show och mat.

"Precis som ett rockband är snöret som hänger i morgonrocken så är ett halsband något som glammigt rockar ett schysst hals." - Halsband.

"Till skillnad från när man är politiker eller sitter i skolbänken så är det när det kommer till ångstrykjärn bra att ha tanken vid sidan om" - Ångstrykjärn.

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar