"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"tisdag 1 februari 2011

Hugo satsar på Malmö ...

Jaha, då var Malmö Redhawks sålt. Trög som jag e´så vet jag inte ännu vad jag tycker om detta ?? ..... men nåt som jag inte tycker om, är att nya ägaren inte var närvarande vid presskonferansen!
Lite utdrag från MIF´s egna hemsida:

"Det är nu klart att Hugo Stenbeck går in som ny storägare i Malmö Redhawks genom att förvärva 51 % av aktierna. Målet är att så fort som möjligt ta klubben till Elitserien och att etablera sig som en av de ledande klubbarna i Hockeysverige."

"- Målet är givetvis ett elitserieavancemang men vägen är lång. Vi börjar arbetet direkt med att förstärka laget, säger Stefan Nyman - nytillträdd sportchef i Malmö Redhawks. Vi har tidigare gått ut med att vi som klubb vill göra en genuin satsning på unga Malmöprodukter - en plan som ligger kvar.- Vi har en generation med unga spelare från egna led som vi har ett stort ansvar att utveckla. Redan före årsskiftet började klubben skissa på ett talangutvecklingsprogram som innebär att de mest lovande unga talangerna ska få personliga utvecklingsprogram, så att de har de bästa förutsättningarna att bli landslagsspelare, säger Magnus Sallbring - klubbdirektör i Malmö Redhawks. Även om vi nu får helt andra resurser än vi kunde ana för bara några veckor sedan, så är vi i klubben fast förankrad i tanken om att utveckla våra unga spelare."

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar