"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"fredag 4 februari 2011

Vart tog denna vecka vägen?

Fick order om att skynda mig hem och uppdatera bloggen ...... någon tyckte att jag skrev för lite. Men det har inte hänt så himla mycket här .....
Denna veckan har gått så fort! Man har så mycket att göra på jobbet, så de 8½ timmarna går fort och sen orkar man inget mer, man vet knappt vad man heter efter en arbetsdag. Så det är typ bara äta (helst då något väldigt snabblagat), sova och jobba som gäller. Detta tempot på jobbet kommer väl att vara i ca 3 månader, får se om man överlever eller hamnar på psyket?
På vägen hem idag blev jag med lampa ...... ops ..... men då mina gäster ofta klagar på att jag har så mörkt här hemma så anser jag att det var ett bra köp.
Kom sen på att jag kan fira helg på riktigt genom att inte laga middag idag, så det blev pizza ...... (varken VR eller KK här heller Charlotte) himla skönt att slippa laga mat!
Sen får man väl glo på det där "Lets dance" .......finns väl inget annat på fredagar? Jag har verkligen tröttnat på detta program! Kan dom inte komma på något annat roligt familjeprogram på fredagar?? Hoppas att detta är sista säsongen! Men vi har väl knappt fler kändisar att kasta in på dansgolvet?!
Tada!!
Kramar

1 kommentar: