"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"



tisdag 30 november 2010

Känns hopplöst

Humöret börjar att svikta och hoppet om att bli frisk känns längre och längre bort. Trots alla häxbrygder och extra vitaminer i både tablettform och frukter i alla de sorter, så lyser friskheten med sin frånvaro. Idag har inte varit en rolig dag! Börjar tro att jag inte kan vara med på jobbets personalfest på fredag.
Kramar

Ända från London ...

Fick lite uppmuntran igår. Presenter av mamma som varit i London, tack!
Skulle följa Mora-Malmö på nätet igårkväll men då låg jag och skakade i soffan utav feber.
Men jag tog en bild på slutresultatet, det blev bra 1-3 till oss!
Kramar

måndag 29 november 2010

Nä, nu blommar det ....

Titta vad som gömde sig bakom gardinerna! Den gör skäl för sitt namn, novemberkaktus.
Nu skulle man egentligen vilja flytta fram den till en plats där man kan njuta utav den men det är väl inte värt att göra, den verkar att trivas där bakom gardinen. Kul att någon trivs här hemma, själv börjar jag snart att klättra på väggarna .... Kramar

Reklamen har kommit ....

Tack snälla brevbärare, som kom med lite lektyr till mig.
Efter alla leksakskataloger som tidigare ramlat in, så börjar det nu likna något. Glitter och glamour är mer min stil.
Kramar

Sjuk igen ....

Är hemma och är sjuk, igen! Har sprungit runt och fotgraferat allt möjligt här hemma .... så det finns en risk för att ni får se bilder och läsa om allt möjligt roligt som kan hända när man inte kommer ut någonstans.
1:a ljuset var tänt igårkväll
Även balkongen har fått julstämning
Jag hann inte rädda mina pelargoner innan snön kom :(
Kramar

söndag 28 november 2010

Julmys med Måns

Det blir ingen skyltsöndag för min del ..... det blir till att stanna inne idag. Jag har insett att man inte ska göra upp några planer, dom går ändå åt Hälleflundrahållet!
Har haft radion på hela dagen men typ var 5:e minut så bryts progammen utav extra trafiknyheter och man får ingen riktig sammanhållning utav programmen. Jag hoppas att folk har vett att stanna inne när det verkar till att vara sådan kaos på vägarna!
Så nu snurrar Måns cd i spelaren istället ..... julmys ...... vet att andra (no name), har en annan uppfattning utav julmys, ler, men detta får bli mitt mys idag och det duger mer än bra.
Kramar

1:advent

Jag har fått lite julstämning här hemma ......




Kramar

lördag 27 november 2010

Alltid e´ det nåt ....

Vaknade utan migrän men med halsont och snuva .....jag måste ta mig till affären för att inhandla alla sorters "mediciner" . Ute snöar det för fullt igen eller fortfarande? Gäller att klä sig varmt ..... letar och letar och letar ...... inte kul när man sen kommer på att man kastat sina bästa, varmaste och halkfria vinterkängor i fjor .... dom hade gjort sitt och var sönder både här och där .... men idag skulle jag behövt dom. Så nu ska man leta efter ett par nya ..... när?? Nu ska jag iallafall intaga alla medicinerna!
Kramar

fredag 26 november 2010

Kallt ute och mörkt inne

Idag har jag levt som en björn ...... legat och gömt mig under täcket för att få det så mörkt som möjligt. Ingenting hjälper ..... migränen vill inte lämna detta huvud! Nu ska jag göra ett försök med kaffe (igen) och choklad. Kanske har min kropp fått för lite socker? Magen säger iallafall ifrån att den fått för mycket värktabletter. Men det är klart, efter 3 dagar med ont så förstår jag att den säger ifrån.
Har fått mig en utskällning av S och ett besök av min kära bror, för att min telefon varit avstängd, förlåt!, men den har inte varit prio ETT idag när jag försökt att kurera mig.
Kramar

onsdag 24 november 2010

Snö och kallt och blä!

Första snön har landat. Några dagar har den mest virvlat omkring tillsammans med regndroppar och inte blivit kvar. Men nu så .... nu har den bestämt sig för att stanna. Alldeles för tidigt enligt mig, det hade räckt om det kom ett par dagar innan julafton. Ska man nu behöva halka omkring i flera månader? Förfrysa om näsan (för det finns inget bra skydd för den) och fingrarna - trots att man har vantar! Också denna vinden som vi har här i söder! Det är ju nästan aldrig vindstilla och det gör att det blir mycket kallare!
Jag vill verkligen vara en björn!

Kramar

tisdag 23 november 2010

Uppsägning

Härmed säger jag upp mig från livet!
Jag skrotar datorn, stampar sönder mobiltelefonen, köper mörkergardiner, får hemleverans utav mat, köper en tvättmaskin och sen bara sitter framför tv:n hela dagarna (för tv måste jag ha). Ingen kontakt med människor önskas. Inte behöva bry sig om något eller någon. Då kan man ju inte göra något fel heller, inga missförstånd kan skapas. Man slipper bli överkörd och man har minimal risk för att bli skjuten. Den värsta olycka man kan råka ut för är väl att halka i badkaret, men man kan ju sitta ner medan man duschar. Sen kan man kanske bränna sig på spisen oxå men det kan inte gör så ont, det finns saker som är mer smärtsamma. Den enda gång jag behöver lämna lägenheten är när jag måste ut med soporna, för sådan doft vill jag inte ha här hemma. Tror att det är rätt så riskfritt att bege sig ut där, minimal risk att stöta på folk där, för det är sällan man stannar i det huset särskilt länge.
Deprimerad ?? Jag ?? Vad får dig att tro det ??
Näääää, bara skittrött på allt!
Nu kom jag på det!! Jag vill vara en björn!! Vilken härlig inställning dom har under dessa mörka månader, att gå och "gömma sig". Passar mig perfekt.
Enda skillnaden blir att jag kanske inte kommer ut till våren. Men -"who cares"??
Inga kramar utdelas idag.

söndag 21 november 2010

Storseger!!

Malmö mötte Tingsryd och matchen slutade 6-1 till oss!! 3 nya poäng och lite härlig målskillnad. Målen gjordes av: Mattsson, Lundström, 2 av Nevalainen, Sandström och Alvarez. Kul att både backar och forwards kan göra mål.Tingsryds klack hade mer "Go" än laget!
I periodpauserna skrevs autografer av Hardt, Larsson och Damgaard.
Ute var det härligt ljussken som vanligt, idag skiftade ljusen i olika lila nyanser. Kramar

Hemmagjord pizza, mums!

Först luktade huset gott efter städningen. Lite senare spred sig doften utav den hemmabakade pizzan. Jag tycker att den blev extra god idag. Jag hade nötfärs, vitlök, gul lök, en burk tomater, färska champinjoner, mozzarella ost och till sist lite riven ost på, kryddade med trocomare, svartpeppar och lite timjan. Nu ska jag snart iväg på hockey, Malmö möter Tingsryd.

Kramar

lördag 20 november 2010

Tror att jag blivit shopaholic

I mina planer för dagen ingick färgning av håret och städning. Jag hann färga håret sen ringde min syster och raserade städplanerna. Hennes planer att gå på stan och leta efter lite julljusbelysning lät mycket roligare. Jag nappade direkt! Och på något konstigt sätt så följde visa saker med mig hem oxå?? Nu får jag tänka om hur jag ska ha det med belysningen och i vilket fönster respektive ljus ska vara i. Det kommer att bli en hel del förnyelser från föregående år, det ska bli kul!
En liten påfyllnad utav energi
(hamburgaren står på högkant av sig själv)

Svart lysande stjärna, silvergran och guldglögg = glitter och glamour!
Ps. Både blusen och tröjan jag köpte igår passade jättebra!! Så det blir inga problem med dom, jag behåller bägge :)
Kramar

fredag 19 november 2010

Lady Gaga på Arenan och jag på Retro.

Denna veckan har gått fort, nu är det fredag igen. Vi var några "helgfirare" från jobbet som avslutade veckan med att gå på "after work". Idag blev det "Retro". Det var ett fräsht ställe, maten kunde väl ha varit lite bättre och musiken kunde ha lite lägre volym. Men det var en trevlig avslutning.
Innan vi träffades för att äta så han jag springa inom på Åhlens. Jag hade sett en blus där igår som jag ville ha, tror att den kan passa till det som jag tänkt ha på vår personalfest. Jag köpte den och precis när jag skulle gå ut så fick jag syn på den !! Tröjan .... igår fanns den inte där men idag hängde den bara där! Jag var tvungen att ta den oxå! Den kan oxå passa till personalfesten. Imorgon ska jag prova bägge alternativen och se vilket som är bäst. Jag har ju möjlighet att lämna tillbaka nån av dom inom 10 dagar .... men det kan ju vara så att bägge är bra ...... ops.

Kramar

torsdag 18 november 2010

Blandad kompott

Några dagar sedan jag skrev, har varken haft tid eller ork. Och vad har hänt sen sist då? Jo, jag har klippt mig. Och det kunde inte bli någon utav de frisyrer som jag lagt in här. Jag har för mycket och för tjockt hår! Ok, jag är inte förvånad, det får jag alltid höra när jag försöker komma på något nytt. Hur det blev? Det får ni se nästa gång vi möts. Förresten när jag bokade tid till nästa gång, så skrev hon i boken "långt och tjockt"! Så det är vad man heter där.
Jag har varit på hockey. Malmö-Sundsvall, det blev 4-1 till Malmö!! Äntligen en 3-poängare. Jag tycker att Sundsvall var ett blekt lag, inget dom gjorde eller inte någon särskild spelare imponerade på mig. Det gjorde förövrigt inte domaren heller!
Jag har varit hos läkaren. Jag ska på några extra undersökningar och göra en liten op, men annars var det bra . Skönt!
Vad har jag mer gjort??? ...... jo, idag har jag inhandlat en ny stående stjärna, att ha i fönstret, till första advent. Kom på att 1 utav mina 3 glaskulor, som jag haft innan, gick sönder när jag plockade ner dom i fjor. Väntar man till sista helgen så är väl allt slut. För då har folk börjat plocka fram och märker att det är en del som behöver förnyas, antingen för att det slutat fungera eller var modernt för typ 100 år sen. Och jag vill inte vara den som står utan ljus under december!
Malmö-Sundsvall
Rester från fotbollsgalan ??
Nya stjärnan!

Kramar

söndag 14 november 2010

Vote!!

1.
2.
3.
4.
5.

Snälla hjälp mig!! Jag ska klippa mig på tisdag och jag känner för en förändring! Men vilken tycker ni skulle passa mig bäst? Kramar

Fars Dag


Grattis på Fars Dag!
Tråkigt att jag inte kan komma, men
jag får "sitta" där jag "sitter".

Kramar

lördag 13 november 2010

Måste man äta oxå??

Efter tvättning, städning och fönsterputsning så sa min mage till mig med stora ORD att den var HUNGRIG. Då jag inte haft en tanke på vad jag skulle äta till middag så blev det att ringa och beställa en pizza. Efter 10 minuter så kunde jag hämta den, jag hade inte kunnat laga något snabbare själv. Det fanns ju en hel del grönsaker på och till den oxå, så den måste ha varit riktigt nyttig.
Nu ska vi se hur lång tid det kan gå innan det börjar regna. Det har inte gått många timmar de andra gångerna jag putsat fönsterna .... så nu sitter jag bara och väntar på att få höra stänket på fönsterbläcket.
Kramar

Malmö-Örebro

Ute, var vattentornet igårkväll vitt och rött (lyckades som vanligt inte få en bild när objektet är rött!?).
Inne, kämpade Malmö mot Örebro (topplaget). Vi ledde med 3-0, men efter time-out i andra perioden vände Örebro till 3 lika. Matchen gick till förlängning och sen till straffar, där Malmö vann! 2 poäng plockade vi denna kväll.
Inne, hyllades också MFF utav publiken!
Kramar

fredag 12 november 2010

Fastande

Det är extra jobbigt att vara fastande när man MÅSTE var det! Andra dagar består inte ens tankar utav dricka och mat hela tiden! Men att inte få starta dagen med kaffe, juice och knäcke, för att man måste ta prover, är inte optimalt! Humöret blir inte på topp iheller när man inte får starta med 2 koppar kaffe! Hur vaknar man utan kaffe ......svar: man vaknar inte! Jag har gäspat hela dagen! Längesedan en dag var så här lång som denna ..... och den är inte slut än. Snart ska man bege sig till Arenan för att se MIF-Örebro.
Kramar

Bilder från Sandras födelsedag igår!





Kramar

onsdag 10 november 2010

Grattis mitt Hjärta!

Det är något speciellt med dig Du började tidigt med att posera
i olika attribut Idag blir du 22 år
och det tar nog aldrig slut ...
Oavsett så är du är alltid något speciellt!
Älskar dig mest av allt!
Kramar