"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"



tisdag 20 september 2011

Första hemmamatchen: Malmö - Bofors

Så då har hockeysäsongen sparkat igång på riktigt! Bortamatchen i lördags känns inte på riktigt när då man inte kunde se den. Första matchen ska vara hemma ..... jag vet ...... det hade inte funkat.
Ja, ja nock om det. Får säga att det var en storslagen satsning! Kändes som att man gick på elitseriematcher igen! Snygga bilar utanför, "höken" som tog emot en i foajen, ny snygg introreklam i taket, bra musik, snygg ljussättning, flaggor i taket, och en alldeles egen entertainer, Cornelius, han underhåller hos i pauser och powebreaks, publiktävling på isen i 2:a periodpausen, varje match ska en gäst komma och släppa pucken, igår var det Hugo Stenbeck som fick den äran, efter matchen är det autografskrivning utav 2 spelare och 45 min efter matchslut så är alla spelarna i sportbaren, om man vill träffa dom ..... fick jag med allt nu?
Tror det, det var så många upplevelser på kort tid.
Vill oxå tillägga att det var kul att se aktiva tränare i båset (Strömberg och Nyman), dom pratade med spelarna hela tiden när dom kom tillbaka efter sitt spel. Lite annorlunda mot förra säsongen när tränaren bara stod med hakan i näven hela matchen.
Alla nationer i MIF
 Hyllade årtal och spelare
Snygg ljussättning
 Vem e höken och vem e Cornelius?
Green fick utmärkelse för bästa poängplockare i allsvenskan
 Hugo i action
 Sen visade grabbarna var skåpet står denna säsongen

5-0 till oss!!
Har en känsla av att det kommer att vara kul att gå på hockey denna säsong.
Har ni inte gått på en match förrut, så gå nu! Ni får mycket för pengarna.
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar