"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"



tisdag 6 juli 2010

3 veckor kvar

Tisdag idag ....... om 3 veckor går jag på semester. Nu kan man kanske börja räkna ner? Om 3 veckor har alla andra gått och jag är ensam kvar i 2 dagar, kan vara skönt. Sen kommer alla tillbaka och då har min semester bara börjat :).
Idag fyller också Nichlas år, GRATTIS! Har varit över och lämnat en liten present innan dom ska ut och äta på restaurang.
Själv ska jag se "Allsång på skansen" och sen blir det nog lite fotboll, även om jag hatar de där tutorna, vuvuzela. Bara namnet låter skräckinjagande och gör en kräkfärdig! Kan inte vara lätt för spelarna att fokusera på sitt spel, har hört att tom domarna har problem? Säkert tutornas fel!
Tack vare dom har jag inte sett en enda match tidigare! Låter som att man sitter i en bisvärm ...... usch! Får se om jag står ut ikväll, en stund iallafall.
Har tagit några bilder på min balkong. Skönt att sitta och njuta där, av kaffet på morgonen innan jobb eller en stund efter maten på kvällen, (nu fungerar mina lampor oxå!) ...... förutom
den där j-vla måsungen! Den springer och skriker hela tiden!! Hatar den! Dom ska bara finnas vid havet!
Det skulle vara skottpengar på dom och jag hade varit rik. Finns det något förbud på att "den helt plötsligt försvinner"? Eller, man ska ut och köpa en slangbella? Kramar

Mina pelargoner
Mina vinbär (eller foliebär)
Lamporna på kvällen
Det där eländet!

2 kommentarer: