"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"



fredag 11 juni 2010

Personalfesten

Igår hade vi personalfest. Vi laddade med nötter, frukt och gott vin uppe på avdelningen. Strax efter 4 cyklade (vissa tog buss) vi upp till Stortorget. Cykelturen var mindre rolig då regnet vräkte ner ...... vi (läs jag) var dyngsur när vi kom fram. Hade inga regnkläder med mig och det var omöjligt att cykla med paraply för blåsten. Men man blev snabbt på bättre humör då vi möttes utav 3 trevliga killar. Vi skulle göra "utmaningar på stan"! Vi delades in i 4 grupper och fick varsen mobil och en digitalkamera, sen var det bara att starta uppdragen. Vi sprang åt alla de håll mellan Petri kyrka, Stadt Hamburgsgatan, till Kungsparken och de 3 torgen. Vi svarade på frågor, haffade folk på gatan för att utföra fotouppdrag och letade efter en skatt. Det var jättekul! Även om vi ibland såg ut som levande frågetecken, pga av de olika uppdragstipsen vi fick via mobilen. Ca 2,5 timme senare var vi klara, vissa mer trötta än andra, men alla var törstiga! Så vi gick in på Hedmanska gården och fyllde på med lite vätska. Mitt lag som bestod utav Gerd, Camilla, Bosse och jag, kom in på en 2:a plats, det var vi mycket nöjda med och förvånade över! Sen bar det iväg till restaurangen som denna gång var Atmosfär. Där åt vi en 3-rätters middag och hade samkväm i några timmar. Störst utav rätterna var efterrätten :). Men chefen sa att om vi fortfarande var hungriga så skulle hon bjuda på korv efteråt. Men det var ingen som behövde nappa på det förslaget tack vare efterrätten. Det var en mycket trevlig em/kväll!
Kramar





4 kommentarer:

  1. ah kul!! var det ett eventföretag som fixade utmaniningen på stan? Vilket i så fall? Kan se hur ni virrar omkring....hahah....synd man inte var på stan igår ;)

    SvaraRadera
  2. Det var kul!! ..... såg säkert ut som en förvirrad turist m kamera o mobil :) ... det var "utmaningarnas hus" som ordnade det, ett nytt event från dom. Fanns 3 olika "spel" att spela.

    SvaraRadera
  3. Vad roligt det låter med utmaningar på stan,
    men vem kom etta i denna tuffa tävliing.

    SvaraRadera