"MAN VÄLJER ALLT UTOM KONSEKVENSERNA"



lördag 5 juni 2010

Sköna lördag


Lördag och jag hade inga särskilda planer alls. Det är rätt skönt att inte ha något bestämt. Begav mig ut på en cykeltur. Så gott det luktar i luften utav syrenerna! I pildammsparken var det fullt utav folk som solade. Nu är det en härlig tid att vara ute! Hamnade på "loppiset". Köpte på mig bla ansiktskrämer. Det är så otroligt billigt där. Hittade oxå en ny sommarklänning. Vit med blommor på, i olika färger. Jättesöt!
Sen blev det lite solning i gräset, läsning i boken och bara njuta utav solen och värmen! Man vet inte när man har den möjligheten igen. Men jag hoppas att kunna njuta utav den imorgon oxå :)
Hjälpte sedan Sandra och Nichlas i lägenheten med bla gardinerna, medan dom borrade upp hylla i badrummet. Kommer att bli jättefint där! Det är redan nu stor skillnad jämfört med tidigare. Dom har varit duktiga!
Har njutit på balkongen med en kopp kaffe samtidigt som fötterna var i blöt. Dom får ju bli sommarfina nu när man kan packa ner vinterstövlarna och gå i sommarskor :). Hoppas ni oxå haft en skön lördag!
Kramar




8 kommentarer:

  1. carina hansson06 juni, 2010 10:15

    Ciao bella! Det låter som att du hade en bra Lördag, roligt att du hittade en klänning, kanske får man se den på Torsdag. Synd att du inte hittade något annat när du solade i parken(hi hi du vet vad jag syftar på) Ps snygga ben

    SvaraRadera
  2. Hahaha......tack vännen!! Svårt att se något när man blundar under solens strålar :)

    SvaraRadera
  3. Hade dom blommiga tält på friluftsvaruhuset?!
    O e det vattentätt?
    M-M

    SvaraRadera
  4. Yes .... en sommarvariant :)

    SvaraRadera
  5. det verkar som någon skall flytta??!!

    SvaraRadera
  6. Jasså :) ...... tror du inte dom sysslar med styling utav lägenheter ? :)

    SvaraRadera
  7. Du har rätt .... sherlock :)

    SvaraRadera